Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Klarer ikke stå på foten etter skade i kneet, hva kan jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg har vert utsatt for ein takling av ein landslagspiller i fotball. Eg har no i 4 veker slitt med å stå på foten, gå på foten og bøye kneet. Taklingen traff meg på innsiden av høgre kne. Eg har vert hos legen, turnuslege, legevakten. Eg har tatt røngten og mr men det viser ingenting enn at eg har fått eit kraftig slag mot kneet. Eg er veldig forvirret kva det er med kneet mitt og kva eg skal gjøre. Dei fleste sei eg skal gå på kneet mitt fordi det var sikkert bare forstuet. Alle legen trudde eg hadde beinhinnebetennelse, røke menisken eller knekt noko i kneet. Ka skal eg gjøre? Alle legene gjøre meg så forvirret? Eg har gått på krykker men sluttet når eg fekk beskjed at dei ikkje fant noko skader i kneet så var synelig.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer