Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lenge slitt med at jeg føler meg fjern

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har lenge slitt med at jeg føler meg fjern. Jeg sliter med å fange opp samtaler, glemmer at jeg har sagt noe etter 5 sekunder osv. Det hender at noen setninger kommer litt sent etter st en har sagt noe, og dette skremmer meg. Jeg snakket med legen og han sa at det kan være depresjon eller angst. Dette plager meg ekstra ettersom at folk blir irriterte og spnt for at jeg ikke slltid svarwr med en gang. Har dere noen tanker om hva dette kan være?

SVAR

Besvart 25.09.2018 21:00:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle