Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

I mens nåla var inne i armen, kjente jeg en iling nedover hele armen. Lege?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, på fredag tok jeg en blodprøve. Hun som tok av meg var litt stressa, og sleit litt. Etter to forsøk, klarte hun å få blod, men plutselig imens nåla var inne i armen, kjente jeg en iling nedover hele armen, og ned i håndleddet. Det gjorde veldig vondt, men når hun var ferdig og tok ut nåla, så ble det borte ganske fort. Resten av fredagen var jeg bare litt øm i armen. Så kom lørdag, og jeg kjente fortsatt ikke så mye. Men på søndagen hadde jeg fått vondt nede ved håndleddet på undersiden av armen og det gjør vondt og strekke hånda helt ut og ta etter ting etc. Og denne smerten har blitt verre og verre utover uka. I dag, på onsdag gjør det veldig vondt, og når jeg for eksempel strekker ut armen etter å ha hatt den i en stilling litt lenge, så kjennes det ut som om noen stikker en nål inn ved håndleddet på undersiden av armen, rett ved pulsåren. Hva kan dette være? Burde jeg oppsøke lege? Kan jeg bruke armen selv om det gjør vondt?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer