Har plutselig startet å tisse på meg, bør jeg kontakte lege? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Har plutselig startet å tisse på meg, bør jeg kontakte lege?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har ett prolem med at jeg tisser på meg. Før når jeg var yngre var det ikke gale, men jeg måtte ofte akutt tisse. Jeg kunne gå fra å ikke være tissetrengt i det hele tatt i ett øyeblikk, til i neste øyeblikk å måtte anstrenge meg masse for å ikke tisse på meg. Krysse bena og sette meg på huk. Så kunne jeg fint reise meg igjen og kjappe meg på do uten problem. I noen år, helt frem til de siste ukene har det vært slik, men så begynte jeg bare å tisse på meg uten at jeg merket det. I stad måtte jeg plutselig veldig på do, og jeg satte meg i senga for å «samle» meg så jeg kunne gå på til badet. Da jeg trodde det var klart, reiste jeg meg og så bare rant det. Først merket jeg ingenting men så merket jeg at alt var vått og det var en liten dam på gulvet. Jeg forsto ingenting? Jeg prøvde å knipe igjen og det funket bare ikke? Jeg følte meg som en gammel dame der jeg sto. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Er det noe å kontakte lege for? Og hva kan det være? (Forresten har jeg ME)

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer