Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan gå ned i vekt til konfirmasjonen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg er ei jente på 14 og veg rundt 100 kg og er 175 cm høg med brei beinbygging. Hittil har eg ikkje vert so oppteken av kropp og utsjånad at eg har brydd meg om det. Men i mai skal eg konfirmere meg og eg fekk (ganske nyleg) lyst å vere tynn til dess. Eller iallefall 80-85 kg, men eg mangler motivasjon til å trene og eg et regelmessig og forholdsvis sunt men eg et for store mengder mat. Korleis skal eg redusere matinntaket og få meir trening? Korleis skal eg mysse alle dei kilogramma? På so kort tid? Eg har tatt ein tur på ca 12 km kvar dag det har vore fint veir, men problemet er at her eg bur regna det/tora/blæs det heile tida. Kva gjær eg? Takk for svar på forhand:) Mvh frustrert (litt likeglad over vekta) jente 

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer