Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en hudfold ved anus.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en 16 år gammel jente Som har fått en hudflik I /ved anus. Den er akkuratt ved åpningen. Den er på størrelse ved en ert eller en stor ert.den klør ikke den er ikke vond. Den er bare veldig stygg å se på.har hatt den i over 1 måned å lenger enn d å. Jeg vet ikke hva det er men snart vil jeg klippe den bort . Jeg har aldri hatt analsex så det er ikkje no me d å gjøre. hva skal jeg gjøre ?vil ikke til legen. Å e redd /gruer meg til å vise den til mamma hvis jeg må.HJELP MEG SNAREST.

Besvart 05.02.2019 10:55
 

Svar
Hei jente (16)

Det du beskriver er helt normalt og noe ganske mange har. Det er litt overflødig hud som danner en liten hudfold. 

Dette er ikke noe å bekymre seg over eller tenke på. 

Du bør absolutt ikke klippe i den da det kan være smertefullt og gjøre at det blør veldig. Bare la den være i fred og vit at du er helt normal.

Hilsen Helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse