Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vond odør og ganske mye smegma dannelse på penis.

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg er en gutt på 20 som har over en lenger periode hatt vond odør og ganske mye smegma dannelse på penis. Jeg vasker godt (prøvd med og uten såpe, leser på nettet noen steder at man burde bruke, og andre steder at man ikke burde bruke. Ingenting funker for meg). Selv et par timer etter rengjøring er duften tilbake. Jeg har forsøkt med canestenkrem da soppinfeksjon virket som det stemte med symptomene, men etter flere kurer skjønte jeg at det ikke var rett. Hva er det jeg har! Det er ikke noe kløe eller rødhet, jeg har noen små hvite prikker bak og noen "nupper" rett under hodet, men lite synlige og er ikke ekle. Kan dette ha noe med saken å gjøre? Dette har plaget meg lenge og jeg hadde blitt veldig glad hvis dere har noen idè om hva det kan være. Jeg forstår dere ikke kan stille diagnoser, men hvis dere har noen ideer hadde det vært veldig fint. -mvh anonym

Besvart 11.02.2019 11:31
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette er problematisk for deg. 
Du har forsøkt ulike tiltak, uten at det hjelper. Jeg vil anbefale deg å søke hjelp hos fastlegen eller lege ved helsestasjon for ungdom, slik at du kan få en vurdering og et helt konkret svar. 
Det er veldig sannsynlig at en prøve kan gi svar, og være et godt utgangspunkt for god hjelp. 

God bedring !


Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse