Hopp til hovedinnholdet

Forhuden sitter fast i resten av penishodet, hjelp.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Jeg har hatt fimose siden jeg ble født men jeg klarte å fikse det ved å strekke på forehuden min en stund. Nå ha jeg et problem med at forehuden min sitter fast i resten av penis hode. Jeg snakker ikke om den lille strengen som henger igjen jeg vet at det er vanelig. Jeg mener en ganske stor del av den delen av forehuden som man kan dra opp og ned sitter som limt fast i resten av penisen. Jeg er veldig redd for at det er noe galt med meg vær så snill å hjelp.

Besvart 19.03.2019 20:27
 

Svar
Hei

Slik jeg forstår spørsmålet ditt sitter store deler av forhuden din fast i penishodet, og ikke bare strengen. For mange er dette trang forhud, og noe som går seg til i løpet av puberteten fordi forhuden utvider seg.

Dersom du har smerter eller ubehag bør du ta kontakt med lege for en sjekk. Du kan gå innom helsestasjon for ungdom. Det er mye bedre å få en sjekk enn at du skal gå og være bekymret for dette.

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesykepleier

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Trang forhud

Boxershorts (colourbox.com)

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Alt du trenger å vite om forhuden

Gutt sitter på do (colourbox.com)

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Underlivsplager
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om underlivsplager