Jeg tenker på mat hele tiden og hater kroppen min. Spiseforstyrrelse? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg tenker på mat hele tiden og hater kroppen min. Spiseforstyrrelse?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en 15 år gammel jente som har vært undervektig hele livet. Men nå har jeg begynt å spise mer, og jeg har gått opp i vekt. Men jeg synes dette er helt forferdelig! Jeg har til og med begynt å få MASSE strekkmerker overalt! Jeg er kjemperedd og strekkmerkene ser jo ut som store kutt! Jeg har det på magen, rompa, hoftene og bak lårene! Det er så stygt og jeg begynner å gråte bare av å se det. Jeg har det så ille med meg selv nå, og jeg gruer meg så mye til sommeren, da jeg må gå med bikini osv foran folk. Jeg hater kroppen min. Jeg tenker på mat hele tiden, og får dårlig samvittighet av å spise. Jeg mister ofte matlysten og jeg vil bare sulte megselv. Hva skal jeg gjøre med strekkmerkene? Går det an å fjerne det? Jeg har vurdert å begynne å slanke meg. Høres dette ut som en spiseforstyrrelse? Værsåsnill å hjelp meg, jeg er så redd! Åhhh :(

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer