Kan dere være så snill å hjelpe meg til at samleie ikke gjør vondt? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan dere være så snill å hjelpe meg til at samleie ikke gjør vondt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente som sliter veldig med samleie. Har vært sammen med en gutt i over et halvt år vi har pult 2 ganger.første gang vi pulte lå jeg under han men andre gang prøvde vi med meg på topp. Men det var så vondt for meg at vi måtte stoppe. Jeg la meg til å men ned mot brystet han imens vi hadde samleie sånn at det ikkje var rett ned på kuken sånn at den var helt trykt inn.Vi måtte stoppe fordi d var så vondt. D var dype smerter i nedre del av magen å d føltes som at jeg måtte spy. Vi stoppet med en gang. Jeg var kåt og vi hadde til og med glidemiddel så det var ikkje no med at jeg var for tørr. Men det som er er at jeg har en hemoride i rumpen jeg ikke får vekk. Kan dette gjøre at det gjør vondt .hemoriden min gjør ikke vondt når jeg bæsjer eller noe som helst.så det er rart at det skal gjøre vondt. Kan dere være så snill å hjelpe meg til at samleie ikke gjør vondt i nedre del av magen? Det er skikkelig vondt.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer