Hopp til hovedinnholdet

Jeg er blitt så løs i skjeden, kan jeg bli trang igjen?

Jente 20 år
 

Spørsmål

For 2 år siden fikk jeg meg kjæreste og begynte å ha regelmessig sex. Etter ca 1 år ble jeg fortsatt ansett som trang, uavhengig om hvor kåt jeg var eller hvor myr vi hadde sex. Vi hadde sex flere gsnger om dagen. Men, det siste halvåret nå er jeg blitt så løs i kjeden at det er vanskelig for han å komme. Og ved flere stillinger kjenner jeg såvidt at han går inn og ut, selvom han har over gjennomsnittlig stor penis. Dette er veldig rart med tanke på at vi hadde masse sex i over ett år uten noe forandring. I løpet av det siste halvåret når jeg er blitt ekstremt løs, har jeg også vært gravid to ganger. Jeg har tatt abort begge gangene men har vært ganske langt på vei. Kan dette ha noe med årsaken å gjøre? Også en annen ting. I vinteren som var fikk jeg også ett problem med at jeg tisset på meg endel. Jeg klarte aldri å holde det inne da jeg var på vei hjem fra jobb, og tisser på meg flere gsnger rett før jeg skulle komme meg inn I leiligheten. Hva skjer med meg? Kan jeg bli trang igjen

Besvart 14.08.2019 14:21
 

Svar
Hei jente 20 år.

Jeg forstår at du undrer deg over den forandringen som har skjedd med ditt underliv ved at du opplever det som løst. Om du i tillegg har vansker med at du tisser på deg, forstår jeg at du er bekymret. 

Hva som er årsaken til at du opplever dette, er ikke lett å si, men det skyldes nok ikke at du har fått utført 2 aborter. Imidlertid kan det tyde på at muskulaturen i bekkenbunnen er litt løs. 

Bekkenbunnen består av mange muskler som også kan trenes for å bli fastere og sørge for at du ikke tisser på deg. Les mer om trening av bekkenbunnen her.

Hvis du ikke merker effekt av treningen etter en tid, vil jeg anbefale deg å ta en tur til legen for en undersøkelse. Noen ganger er det nødvendig å henvises til fysioterapeut. 

Jeg håper dette var til hjelp for deg og ønsker deg alt godt.

 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse