Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har lenge hatt det vanskelig med å like meg selv og kroppen min.

account_circle

SPØRSMÅL

dette er litt vanskelig for meg å snakke om. Jeg har lenge hatt det vanskelig med å like meg selv og kroppen min. jeg er 170 cm og veier 63-64 kg. Jeg sliter veldig med selvbilde, og vil veldig gjerne få tynnere bein, både lår og legger. Nå er snart sommerferie over og jeg håpet på en "glow up" etter sommerferien, men jeg fårstår at jeg ikke blir tynnere på bare 2-3 uker. Men jeg søker etter konkrete svar på hva jeg da burde gjøre for å få tynnere bein, altså trening og mat. Håper på svar, takk på forhånd

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer