Hopp til hovedinnholdet

Har tatt medisiner for klamydia, og nå har det blitt værre. hva gjør jeg?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hadde ubeskyttet sex for en stund siden og fikk klamydia. Jeg tok medisinen jeg fikk av legen, men symptomene har ikke stoppet, det er det myyye verre. Jeg tisser blod men ikke så mye og det svir som et helvete. Er det mulig jeg har fått noe mer enn klamydia?

Besvart 22.08.2019 12:22
 

Svar
Hei Gutt 18, og takk for at du skriver til ung.no!

Det kan hende at dette har en annen årsak enn klamydia ja, og det bør absolutt sjekkes ut. Jeg ville ringt fastlegen allerede i dag og bedt om time på dagen.

Ettersom du har tatt kuren, og fortsatt har symptomer kan det være at kuren ikke klarte å ta knekken på klamydiaen, eller at du har en annen type infeksjon, som gonore, eller kraftig urinveisinfeksjon.

Dersom du ikke ser dette før legekontoret er stengt, er det ikke noe i veien for å ringe legevakten på 116 117 (dette nummeret setter deg over til nærmeste legevakt), forklare situasjonen og høre hva de tenker.

Jeg håper du fikk svar på noe av det du lurte på, og ønsker deg alt vel og lykke til videre!

Med vennlig hilsen legen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Klamydia - fakta

Klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

Les mer

Oversikt over kjønnssykdommer

Kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

Les mer

Gruer du deg til å gå til legen?

Fastlege (www.colourbox.com)

Er du redd for å gå til legen? Lurer du på hva du skal si, eller om legen har taushetsplikt?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse