Hopp til hovedinnholdet

2 kuler i pannen som ser ut som horn, hva kan det være?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei Det har seg slikt at jeg har 2 "kuler" om man kan kalle det det i pannen, til vanlig merkes det ikke så godt, men når jeg er i rom med sterk belysning ser man de veldig godt, ligner litt på 2 horn, har fått høre at de ligner på horn også, og det er flaut, er nesten slik at jeg går med caps hver gang jg vet jeg skal være på steder med sterk belysning, enten det er i et spesielt klasserom eller på toget, prøver også alltid å sitte der det er litt skygge. Noen som vet hva dette kan være? Jeg har søkt litt på internett, men det er så masse rart, leste at det kan være fettkuler, noe som kan stemme, ikke at jeg er stor, men når jeg først legger på meg litt vises det først i ansiktet.

Besvart 09.09.2019 11:45
 

Svar
Hei gutt 13,

Det kan godt være at dette er fettkuler, men det finnes veldig mange årsaker til kuler i hud, og det er vanskelig å skille dem fra hverandre uten å undersøke deg selv. Om det skulle vise seg å være fettkuler, er dette noe det er mulig å fjerne om man ønsker det. Man trenger ikke å være overvektig for å ha fettkuler.

For meg hørtes det ut som at dette plager deg, og påvirker livet ditt, slik at du må gå med caps, eller sette deg i skyggen. Jeg tenker det kan være lurt at du tar turen til helsestasjon for ungdom. Da kan de gratis ta en titt på det, og gi tips og råd til hva du burde gjøre videre. 

Jeg håper du fikk svar på noe av det du lurte på, og ønsker deg alt vel og lykke til videre!

Med vennlig hilsen legen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse