Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg fjerne en vorte?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei jeg har hatt en vorte over lengre tid på den ene fingeren. Jeg har prøvd å bruke sånn kald pen fra apoteket og aånn flytenes for å fjerne den. Men det går ikke vekk, hva skal jeg gjøre? Jeg tørr ikke å gå til legen fordi eg tørr ikke å skjære den vekk eller gjøre noe sånt men vil ikke ha den der lenger.

Besvart 12.10.2019 19:23
 

Svar
Hei jente 16 år.

Du forteller at du har en vorte på den ene fingeren. Du ha rprøv flere ulike midler for å fjerne den, men det har ikke fungert.

Du skriver at du ikke tør å gå til legen, men at du ønsker å fjerne den. Du må nesten bare nødt til å ta en tur til legen hvis du vil fjerne den. Det er ingen annen måte når du har prøvd forskjellige reseptfrie midler. Legen skjærer ikke i vorten din eller gjør noe som helst uten ditt samtykke.

Håper du får fjernet den.

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse