Hopp til hovedinnholdet

Forskjellige spørsmål om barbering nedentil

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har aldri barbert vaginaen min, håret begynner å bli veldig langt så jeg klipper det bare med en saks. Gjør det vondt å barbere der, fordi bare når jeg prøver gjør det vondt. Og når jeg har på badedrakt kan man se hårene! Jeg har prøvd sånn hårfjerningskrem men det blir forskajtt ikke helt borte. Har du noen tips for hvordan man gjør det og om det gjør vondt osv Det samme med armhulene mine!

Besvart 12.10.2019 19:32
 

Svar
Hei jente 13 år.

Du skriver at du har klippet håret nedentil, og det er helt ok å gjøre det. Mange verken klipper eller barberer seg nedentil.

Det gjør ikke vondt å barbere seg nedentil. Har du forsøkt med barberskum? Det er lurt å dusje først fordi huden da blir myket opp. Da kjenner man mindre. Barber alltid med hårenes vekstretning.

Hårfjerningskrem skal ikke brukes nedentil fordi det er slimhinne der som ikke skal ha slik krem på seg. I armhulene kan du gjerne bruke hårfjerningskrem.

Jeg legger ved en artikkel om hårfjerning, der vil du finne svar på alt du lurer på.

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fjerne hår eller ikke? Tips og råd

Barberhøvel (colourbox.com)

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Hud & hår
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om hud & hår