Har fått rosa/blodig utflod. Kan antibiotikaen ha påvirket p-pillene mine? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Har fått rosa/blodig utflod. Kan antibiotikaen ha påvirket p-pillene mine?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Fredag, 08.11, fikk jeg resept på Apocillin til lungebetennelse i 5 dager, 4 tabletter om dagen. Jeg bruker p-piller (microgynon), pga menssmerter, og senere til prevensjon. Etter de første tablettene la jeg merke til at utfolden hadde fått litt rosaskjær i seg.. Lørdag 09.11 (i dag), rundt 22.00 tiden la jeg merke til noe som så ut som litt blod i utfloden. Jeg startet på microgynon i fjor i juni/juli, og har ikke hatt mensen siden februar i år. Jeg har alltid tatt og tar pillene mine til riktig tid og har aldri glemt en. Derfor lurer jeg på om Apocillinen har svekket p-pillene mine, og evt om hvor lenge jeg burde vente til jeg er sikker igjen?

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer