Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt at den ene nippelen vokser mer enn den andre?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg tror dette er feil kategori for dette spørsmålet men strevde med å finne den rette. Jeg har et promblem med at en av nipplene mine har grod mye mer en den andre. Det gjør vondt å ta på og når jeg presser på det kommer det litt veske ut. Kan noen fortelle meg om dette er normalt for gutter?

Besvart 17.03.2019 19:12
 

Svar
Hei.

I din alder er det vanlig at den ene nippelen (brystvorten) kan vokse litt mer enn den andre. Da kan de også bli ømme og det kan komme væske ut når en presser på. Dette er en ufarlig og forbigående tilstand hos gutter i puberteten og skyldes hormonendringer.

Vennlig hilsen legen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for guttene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for guttene