Hopp til hovedinnholdet

Engstelig for HIV-smitte

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går rundt og er redd for jeg er HIV- smittet. Innerst inne vet jeg at dette er veldig tullete, men jeg velger alikevell å sende inn spørsmål her bare for å bekrefte noen ting. Jeg hadde besøk av noen jenter som bodde hos meg i noen uker. En dag når hun ene jente hadde dusjet og jeg skulle dusje etter på lå det igjen en brukt tampong i dusjen. Jeg tok opp tampongen uten og tenke og kastet den i søpla. Jeg vasket meg sefølgelig på hendene etter på og gikk å dusjet. Neste dag så jeg at jenta tok noen tabletter og jeg er nesten sikker på at det var hiv medisin. Jeg har nå gått rundt noen uker og vært redd for at jeg har blitt smittet. Tror du jeg kan ha blitt smittet??

SVAR

Besvart 28.02.2017 14:21:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Om hiv og aids

Her kan du lese om hiv, hvordan det smitter og ikke smitter, hvordan du kan beskytte deg mot smitte og hva du kan gjøre om du har utsatt deg for smitte eller allerede er smittet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle