Jeg er tynn og får ikke resultater av treningen! Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg er tynn og får ikke resultater av treningen!

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt i alderen 16 år, og trener 1 gang hver dag. Men når jeg trener så mye, så føler jeg ikke noe effektivitet eller styrke, jeg føler rett og slett at jeg ikke får til noe som helst eller at jeg ikke øker styrken og blir sterkere. Jeg føler heller ikke at jeg blir noe mye større, pga jeg er bare tynn. jeg er faktisk så tynn at man kan se beina inn til kroppen, det er faktisk bære bein og ikke fett eller kjøtt. Jeg prøver og øke på ved å spise mye mer, eller rett og slett bli sterkere ved å spise mye mer kjøtt og få i meg mye grønnsaker. Men det som jeg faktisk irriterer meg over er at jeg ikke får til og bli noe større i kroppen en det jeg er, jeg er bare rett og slett tynn og ikke sterk i det hele tatt. Hjelp!

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer