Jeg får ikke dratt forhuden på penishodet helt bak. Penishodet er også vondt å ta på. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg får ikke dratt forhuden på penishodet helt bak. Penishodet er også vondt å ta på.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 14 år, jeg har to spørsmål. jeg har nettop klart og dra forhuden bak penishodet etter et par uker med trening og tøying 2 ganger dagelig. Jeg har fått hjelp av en lege og har brukt kremen hydro kortison. Spørsmålet mitt er: Når jeg drar forhuden bak penishodet er det nesten en tråd en som jeg tror sitter fast i penishodet så jeg får ikke drat undersiden av forhuden helt bak, jeg skjønner ikke hva dette er for noe. Når jeg ser på porno får mennene forhuden helt bak og ikke noe tråd som sitter fast.. kan noen fortelle meg hva dette er for noe og hva som er meningen med den? Det andre spørsmålet mitt er: Hvorfor penis hodet mitt er vondt å ta på. Jeg har sett på tiligere spørsmål som er sendt inn til dere og dere svarer at det er fordi forhuden er for trang osv. Er dette en infektion eller noe lignende? kan dere gi meg et svar mere detaljert svar og si hva jeg kan gjøre for å lindre denne smerten?:) takk.

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer