Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvorfor er det så smertefullt for meg å bruke tampong?

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg er en jente på 18 år som har hatt mensen i over 4 år nå. Hver eneste gang jeg før mensen bruker jeg bind men vil gå over til tampong. Problemet er at det gjør så innmari vondt å sette den inn og ta den ut igjen. Svir så sykt! Synest det er så merkelig fordi jeg har regelmessig sex og det er null problem. Men med den minste typen tamponger er jeg nesten på gråten fordi det gjør så vondt. Vet ikke hva jeg skal gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer