Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har kjent en kul i kjønnsleppen. Kan dette være kreft?

account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg kjenner en liten kule oppe i venstre kjønnsleppe. jeg er litt redd for om det kan være svulst. jeg har ikke lest meg så veldig opp på det for da tror jeg jeg bare blir enda mer redd, og jeg tørr ikke si noe til foreldrene mine eller noen andre. jeg har ikke tatt HPV vaksinen for jeg har veldig angst for nåler og spisse ting, kan det være noe? tror ikke dette gir så mye informasjon til å få skikkelig svar på, men jeg er redd. er det sjanse for at det kan være kreft, og hva gjør jeg nå?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer