Hopp til hovedinnholdet

Høy lønn for å hjelpe andre mennesker i verden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på et par ting om utdanning osv.. Håper du kan svare på dem. Jeg har alltid lyst å hjelpe mennesker,- som i fattige land. Jeg er derfor veldig usikker på hva jeg skal jobbe med senere i livet. Jeg tenkte først jordmor--> sykepleier, men det som hindrer meg er at jeg føler at det blir litt "kjedelig" for jeg liker å variere det praktiske. å ikke gjøre det samme rutinene... Jeg er dessuten ganske lei av teoretisk delen og derfor vil jeg ut i det partiske så fort som mulig, men vil ha en god lønn- skal gi til god sak. Så det jeg lurte på; - Hva kan jeg jobbe som gir høy lønn for å hjelpe andre mennesker i verden? - Om jeg skal utdanne meg som sykepleier eller jordmor, hvor mange år vil det ta om jeg tar helse og oppvekst i forhold til studiespesialisering? - Finnes det noen organisasjoner som jeg (15-16) kan reiser rundt i verden å hjelper fattige land, uten kostnader.

SVAR

Besvart 14.02.2017 11:11:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
account_circle