Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig forelsket i en jente, men tørr ikke å ta det første steget.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg er gutt på 15 og jeg er forelsket i en jente som jeg har møtt jeg tør ikke å snakke med ho jeg for ikke sove uten å se på et bilde av ho på instagram eller no jeg er veldig glad i ho men tør ikke å prøve meg på ho jeg tenker alltid at jeg ikke ser bra ut eller ikke har den perfekte kroppen jeg møter ho kjeldene fordi ho bor på den andre siden av byen hva skal jeg gjøre?!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så flott og fantastisk at du er forelsket. Siden du er litt sjenert, lurer du kanskje på hvordan du kan komme i kontakt med jenta og hva du kan gjøre for å bli kjent med henne.
De fleste jenter synes faktisk det er litt søtt når gutten er sjenert.
Prøv å flørte med jenta. Her skal du få noen tips:
De to viktigste, og egentlig mest selvsagte tingene du kan gjøre når du flørter er å ha blikkontakt og smile. Vær hyggelig og positiv. Møt henne gjerne alene uten noen andre til stede.
Inviter henne til en samtale.
Hva du bør si kan jeg nesten ikke hjelpe deg med. Det er ingen oppskrift her. De første ordene må du finne ut av helt selv. Men kanskje har dere en felles interesse, en felles bekjent. Sånne ting gjør det gjerne lettere å sette i gang en samtale.
Men det er viktig at du er deg selv. Ikke skryt eller prøv å være noe du ikke er. Det er ”falsk reklame”. Hvordan tror det vil gå hvis dere skulle bli bedre kjent og personen du liker finner ut at du ikke er sånn som du har latet som? Liker hun deg ikke som du er, er hun ikke verdt å bruke tid på. Husk den du liker er mer enn bare en fin innpakning – det er et menneske inni der du må like også.

Du kan finne flere tips i vedlagt artikkel. Ønsker deg lykke til med kjærligheten. Dette kommer til å gå fint! Lykke til :)Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit