Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre når jeg fortsatt er forelsket i han? 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg er sykt glad i en gutt. Vi ar møttes flere ganger og han er egt helt perfekt. Siden han bor langt unna (30 min) snakker vi for det meste over snapchat og skype. Han gir meg komplimanger og får meg til å føle meg spessiel. Han har vært åpen og sakt at han liker meg på den måten og kunne tenkt seg i å være i et forhold med meg. Vi begynte å "holde på" litt før jul. Veninna mi sjekka ut de sosiale mediane hans og fant frem instagrammen til en annen jente med samme navn som meg. Jeg sjekka det ut og nedover feeden var det hundrevis av bilder av han jeg liker og hun som kysser. Jeg søkte ho opp på facebook hvor det sto at hun har vært i et forhold siden desember, bare 2 dager før vi begynte å snakke. Jeg har prøvd å gå bort i fra ham, men hver gang jeg ser han blir jeg dratt tilbake. Fordi jeg er fortsatt forelska i ham :/ Jeg er frustrert, såra og det med en salig blandig av stresset ved inspurten av ungdomskolen er ikke til å holde ut. Hva burde jeg gjøre ?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss. 

Jeg forstår at du er lei deg og skuffet. Måten dette gutten har oppført seg på er ikke akseptabel, og det er dårlig gjort ovenfor deg og ovenfor den jenta han er sammen med. 

Du fortjener en gutt som behandler deg på en god måte og med respekt. 

Det er vondt å føle seg såret, jeg vil råde deg til å fokusere på andre ting og minne deg selv på at du fortjener å bli behandlet på en god måte. Du kan prøve å fokuserer på skolen og gjøre ting som du liker. Se fremover, jeg er helt sikker på at dette vil gå over og at du vil komme deg videre ganske snart. 

Jeg legger ved en artikkel som du kan ta en titt på. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit