Hopp til hovedinnholdet

Jeg skulle gjerne ha anmeldt han, men har ikke noe bevis på det som skjedde

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For et år siden så ble jeg lagt til på snapchat av en mann som jeg ikke viste hvem var, men han viste tydelig hvem JEG var. Vi begynte å snakke å komme nærmere åsånt da.. helt til at han spurte meg om nakenbilder men jeg sa jo selfølgeli NEI! til slutt begynte han å sende meg dickpicks å det likte jeg ikke... så spurte han meg om jeg ville komme hjem til han å ha sex med han å at han selv innrømte at han kunne få trøbbel for dette, siden det viste seg at han var 24 år gammel.... jeg skulle gjerne ha anmeldt han men jeg har ikke noe bevis på det han gjorde selvom jeg vet at han gjorde det.

SVAR

Besvart 13.09.2018 21:15:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vet du hvem du chatter med?

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle