Hopp til hovedinnholdet

Sex med en på 17, vondt. Sendt nuds redd han deler hvis jeg sier nei nå.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en jente på 13 år. Jeg hadde sex med en 17- år gammel gutt for ca. 1 uke siden. Jeg synes det bare gjorde vondt. Det var ikke noe godt. Men jeg sa til han at jeg likte det. Nå driver han å spørr om når vi ska gjøre det igjen. Jeg tørr ikke si nei, er redd han blir sur. Jeg sendte han nudes i går, og han tok skjermbilde... er redd for at han ska spre de, hvis jeg sier nei til at vi ska ha sex neste gang... Hva skal jeg gjøre?

Besvart 28.09.2018 15:11
 

Svar
Hei Takk for at du kontakter Ung.no. Du er under det vi i Norge har definert som seksuell lavalder. Han kan bli straffet dersom du forteller at han har hatt sex med deg. Kommer han med trusler om sex i bytte for å ikke legge ut bilder ta kontakt med helsesøster på skolen du går. Sammen kan dere kontakte foreldrene dine og melde han til politiet.
 
Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Hva er samtykke til sex?

Skal vi ha sex? Ja eller nei?

Det er lov å ombestemme seg, også når du starter en seksuell aktivitet. Lær deg å tyde den andres signaler, og pass på at du er tydelig selv. Lær her hva samtykke til sex egentlig er.

Les mer

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer

Å dele andres nudes er #ikkegreit

Å dele andres nudes er ulovlig

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

Les mer

Mas og press om å sende nudes - Hva gjør du?

Jente viser mobil med teksten No nudes for you. (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex