Hopp til hovedinnholdet

Hvordan slutte å være flau?

Jente 13 år
 

Spørsmål

er 12 år. Aner ikke egt hvilket emne dette er i. Ok, på snapchat var det en link til tellonym(en app man kan skrive anonyme ting.dere vet sikkert hva d er) på storyen til en gutt i b klassen. Og jeg skrev på tellonym "vil du pule" bare for å tulle liksom, og han svarte "egt ikke" og da skulle jeg skrive "hvorfor ikke" på tellonym, skrev jeg det på chat isteden!:( og da svarte han "fordi jeg er 12 år" med latterfjes:( og da skrev jeg "haha hvem spør om sånt egt" og da sa han "du eller matilda(tok et random navn). Dere er de eneste som har sett storyen min!" Og da var jeg exposed lzm! Og så latet jeg som det var en venn av meg som tok mobilen min og skrev ting. Han spurte om jeg kunne sendte bilde av vennen og da tok jeg et bilde fra internett. Og da sa han "ser du tok det fra nettet" og da var jeg dobbelt exposed!! Men alt dette er ikke poenget, poenget er at jeg er syyyykt flau nå!! Dette er første gang jeg har fått en klump i halsen!:( kommer ikke på skolen imorgen.takk

Besvart 17.01.2019 13:54
 

Svar
Hei jente (12)

Det er en litt klein situasjon å sitte i, men jeg er helt sikkert på at det går fort over!

Det er veldig vanlig å tulle med slike ting, og det kan virke kleint, men likevel virker det kleinere enn det er. 

Du kan naturligvis snakke med han og si unnskyld og håpe at dere kan glemme det. Men ellers tror jeg ikke det er noe han kommer ti å tenke på, eller noe du trenger å tenke på. Spesielt på slike tjenester som tellonym er det vanlig å tulle. 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gode råd om nettvett du bør følge

Jente ser på mobilen sin (colourbox.com)

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Flau? Se filmene

Video skjult kamera (ung.no)

Det er ikke alt som passer å spørre om til enhver tid. Se videosnuttene som er filmet med skjult kamera, der grenser og intimsoner utfordres.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett