Hopp til hovedinnholdet

Jeg er pedo og liker små gutter hva burde jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er pedo og liker små gutter hva burde jeg gjøre?

Besvart 03.02.2019 15:56
 

Svar
Hei jente 13!

Hva det er som tenner en seksuelt og gjør en kåt, vil variere fra person til person, og bare fantasien vår setter grenser for hva dette kan være. I fantasiene våre er alt lov, også å fantasere om gutter som er yngre enn deg selv. Det som ikke er lov, er å prøve ut dette.

Det å ha slike fantasier er i seg selv ofte ikke nok til at en får diagnosen pedofil - svært mange har slike fantasier og lever godt med dem uten å være interessert i å leve de ut. Personer som får diagnosen pedofil, har gjerne hatt fantasier om barn over lang tid og har kanskje også levd ut fantasiene sine. En kan kjenne det som et problem å ha slike følelser, andre kan føle at det ikke er noe problem. 

Du forteller at du er 13 år, altså enda et barn. Pedofili handler om voksne mennesker som har seksuell tenning på barn. Det er enda flere år til du er voksen og mye kan skje med hva du tenner på om noen år. Det er stor forskjell på en 13 åring sine seksuelle fantasier om yngre gutter, slik du har det, og en voksen kvinne sine seksuelle fantasier om yngre gutter.

Kanskje kan du klare å slappe av litt med at fantasier er nettopp kun fantasier, og huske på at du enda er et barn og ikke en voksen kvinne.

Slik du har det nå, er det ikke noe du burde gjøre. Utvikler det seg eller blir du veldig urolig av tankene dine, er det ok å snakke med noen - for eksempel helsesykepleier på helsestasjon for ungdom i kommunen din.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Bildet er lånt fra www.colorbox.com

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit