Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Fikk tildelt jentekjønn ved fødsel, men er egentlig en gutt. Hva bør vedkommende gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

hei... jeg hvet ikke hva jeg skal gjøre :( er ei jente på 15 men egetelig en gutt og vet ikke hvordan jeg sal si det til foreldrene mine eller gjøre av meg lenger. det er to jenter som har følelser for meg og 1 gutt vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg liker han godt... vanskelig å snakke med ham:( og ho ene er ei god venn og når jeg er med ho holder ho meg i hånda og sier jeg er pen og perfekt men jeg vet ikke lenger :( ho har prøvd å kysse meg 2-3 ganger men jeg trekker meg unna å går vekk.. hver gang jeg tar ho på armen trekker ho den til seg for jeg vet ho kutter seg og jeg vil bare hjelpe ho. ho andre så meg på tinder og adda meg overalt og er god venn med ho. han har gått på samme skole som meg, helt plutselig adda han meg på snapp og snakker med meg, han spør om jeg vil komme og masere ham og sove hos ham, men jeg tørr ikke å være med ham :'( hjelp hva skal jeg gjøre hilsen ei som er litt paff og i bånd av bøtta

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer