Hopp til hovedinnholdet

Er baisically "jente. Ny skole i år, ikke fått mange venner. En venn (gutt), men vi liker samme jente. I september så likte jeg en jente, så ble hun og vennen min sammen. Og på fredag hadde jeg likt en annen jente i over en måned og  NÅ ER DE SAMMEN!! Jeg vil at vi fortsatt skal være venner men hvordan??  Trans girl...

Annet 13 år
 

Spørsmål

Hei, er baisically "jente". Begynte på ny skole i år og har enda ikke fått så mange venner. Jeg fikk en venn (gutt) men vi er ikke akkurat`"u-venner" men vi liker samme jente. I september så likte jeg en jente og så ble hun og vennen min sammen... OG HAN LIKTE HENNE SÅVIDT!! Og på fredag hadde jeg likt en annen jente i... vet ikke i iallfall over en måned og gjett hva... NÅ ER DE SAMMEN!! Jeg vil at vi fortsatt skal være venner men hvordan?? Noen svar?? Trans girl...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei takk for at du kontakter Ung.no. Å få nye venner tar ofte noe tid så du er heldig som har en venn på din nye skole.
Det høres ikke greit ut at han tar jentene du og er forelsket i. Har du vært ærlig med han og fortalt om dine forelskelser? Hvis ikke er det ikke sikkert han er klar over dine følelser. Forklar han hvordan du har det i forhold til at han blir kjæreste med jenter du har lyst til å bli mer kjent med.  Er du sikker på at jentene du er forelsket i er like opptatt av deg?  Mulig jentene ikke tenker på deg som en potensiell kjæreste, men mer som en jente på skolen. En ny jente de kan bli veninne med. Her finnes det ingen fastitt svar. Håper det jeg har forsøkt å formidle har vært til noe hjelp.
Du har mulighet til å drøfte problemet ditt med helsesøster på skolen eller helsestasjon for ungdom. 
Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med, mulig du finner noe nyttig.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer

Dette betyr transseksualisme

Gutt eller jente? (colourbox.com)

En person som får diagnosen transseksualisme opplever å ha fått tildelt feil kjønn ved fødsel. Her lærer du med om hva transseksualisme innebærer.

Les mer

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjønnsidentitet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjønnsidentitet