Jeg er forelsket i en gutt fra skolen min, hva skal jeg gjøre? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg er forelsket i en gutt fra skolen min, hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, da jeg var 14 år ble jeg veldig førelske på en gutt som gikk på klassen min, vi gikk på samme klasse nesten 7 månder. Men jeg var ikke nok modig til å si ifra til han at jeg var førelske I han selvom jeg har lagt marke til at han er også førelske I meg siden han så på meg veldig mye og han prøvde å være I nærheten av meg. Han er eldre enn meg på et år så vi hadde ikke noe mulighet til å være I samme klasse lengere enn 7 månder men vi gikk på samme skolen I 3 år. Og I alle de tre årene har jeg lagt marke til at han er førelske I meg. Men etter det har vi vært langt bort fra hverandre fordi han starte på videregårene skole mens jeg var på ungdomsskole. Men heldigvis er vi nå igjen på samme videregårene skole. Men situasjonen mellom oss er ikke som før, han er ikke lenge interresert I meg. Hva bur jeg gjøre? Jeg er veldig førelske I han og jeg tror ikke jeg kan gi opp nå, og jeg kan heller ikke si ifra at jeg liker han. Hva må jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer