Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en gutt og skal til en gutt og kanskje ha sex, hva gjør jeg?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er gutt på 16 år. Jeg skal til en gutt, og jeg tror vi kommer til å ta det til det neste steg. Jeg vet ikke hvordan jeg skal suge kuk, og jeg vet ikke hva vi kommer til å gjøre. Noen som har noen tips til hva jeg skal gjøre eller hvordan jeg skal suge kuk?

Besvart 07.12.2017 19:34
 

Svar
Hei gutt 16!

Takk for spørsmål.

Det å skulle ha sex for første gang eller for første gang med en ny person er nervepirrende. En lurer på om den andre liker en, om en ser bra nok ut, om penis er ok og om en gjør en god nok jobb i senga. Prestasjonsangst kan gjøre at en får problemer med ereksjonen og at utløsningen kommer før en skulle ønske. Skjer det, er det ok å vite at de aller fleste gutter og menn opplever dette. Etterhvert som en får mere erfaring og klarer å slappe av, så går det bedre. 

Hva en skal gjøre sammen og hvordan en skal suge noen, vil variere fra person til person og fra gang til gang. Det er derfor ok å snakke sammen om hva dere liker og ikke liker før dere har sex sammen. Kanskje dere kan chatte om det før dere møtes? Ingen kan vite hva den andre liker og hvilke former for stimulering en trenger for orgasmer, derfor er det fint å fortelle hverandre det. 

Et godt utgangspunkt er uansett å kjenne etter og legge merke til hva det er du liker og tenner på. Bruk derfor litt tid på å finne ut av det. Varier i måten du onanerer på og sjekk ut hvor på kroppen det er godt å bli tatt på og på hvilken måte. Her kommer det noen tips til deg

-Bruker du venstre hånd når du onanerer, bytt til høyre - eller omvendt. 
-Varier mellom å bruke hele hånda rundt penis og å bruke bare tommel- og pekefinger - eller omvendt.
-Test ut ulikt trykk, onaner både med et løst og et fast grep.
-Test ut å onanere med bruk av glidemiddel, slik at det blir vått og fuktig eller bruk en helt tørr hånd.

En gang du er alene og vet du ikke vil bli forstyrret, kan du kle deg naken og se på deg selv i et heldekkende speil. Se på hele deg helt til du liker det du ser. Noen kan like seg selv umiddelbart, andre må se på seg selv naken flere ganger før en kjenner at det er ok.

Test ut hvor og hvordan du liker å bli tatt på kroppen, noen liker myk og forsiktig berøring, andre kan like hardere klaps og klyp.

Bruk også tid på å se på testiklene dine. Dra tilbake forhuden og se på penishodet, hele penis og huden bak mot og rundt endetarmsåpningen. For å få sett alt, er det ok å bruke et speil. Hele dette området er en sterk erogen sone der all berøring kjennes godt og deilig. Prøv ut ulike måter å onanere og stimulere deg selv på og legg merke til hva som gjør spesielt godt. 

Når en gjør denne øvelsen, er det ikke uvanlig at en får seksuelle fantasier. Nyoppdagede seksuelle fantasier og ny kunnskap om hvordan en liker å stimulere hele kroppen sin kan gjøre at du får bedre opplevelser når du onanerer eller har sex.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Jeg er homofil og vet ikke hvor jeg skal finne andre som er det?

Jente holder et hjerte (colourbox.com)

Jeg har så lyst til å bli kjent med andre homofile på min alder, og kanskje også finne meg en kjæreste. Men hvor skal jeg lete? Jeg kjenner ingen andre som er homofile her jeg bor.

Les mer

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer

Hvordan har homofile sex sammen?

To jenter kler av hverandre (colourbox.com)

Mange lurer på hvordan to gutter eller to jenter har sex med hverandre. Noen vet med seg selv at de er homo eller lesbisk, men tør kanskje ikke sjekke noen opp fordi de ikke vet hva som så skal skje. Så hva gjør de egentlig?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex