Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg gruer meg til konfirmasjonen, føler meg tykk og liker ikke å gå i kjole

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Skal konfirmere meg holistisk i mai. Gruet meg ganske mye og ville heller droppe det, men minnet meg selv på realiteten i det, at alle andre føler det likt og at det ikke er noe å være redd for. Men følelsen er litt der fortsatt. Og samtidig føler jeg meg ikke fin nokk med vekten min nå til å gå i kjolen jeg ville ha. Er ikke noe serlig for kjoler og sånt, men fant en ganske kul en. Tenkte det kanskje er litt merkelig å gå med bukse og genser, men samtidig er det hvordan jeg føler meg som betyr noe... Skal prøve mitt beste å miste litt vekt, så jeg føler meg bedre, og egentlig bare ta det som det kommer. Trengte vell bare å få det ut, men bare å komme med tips hvis du har noen :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer