Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er så dårlig på å ta valg, hvordan skal jeg bestemme meg?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skal konfirmere meg, nå til sommeren. Men jeg er så elendig på å ta valg så er ikke lenge til fristen på å melde seg på borgelig eller kirkelig er ute , har enda ikke bestemt meg. Vet heller ikke om jeg skal ha bunad eller ikke. Hvor jeg skal ha det eller noe. Har vært sånn hele livet at jeg er dårlig på valg, men sidrn det er konfitmasjon føler jeg det er valg som preger framtiden litt også. Som bunad, hvis jeg ikke tar det må jeg kjøpe eller bruke noe kjolet væt gang det er høytid. Mens om jeg tar det vet jeg ikke om jeg vil bruke det. Hvordan skal jeg liksom bestemme meg. Jeg er så dårlig til alt hater meg selv haha!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer