Er det vanlig å ha to konfirmasjonslag når foreldrene er skilt? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er det vanlig å ha to konfirmasjonslag når foreldrene er skilt?

account_circle

SPØRSMÅL

Heii! Eg skal konfirmere meg om 2 år. Men foreldrene mine er skilt. Og det er veldig rar stemning på en måte mellom dem og pappa og stemoren min sier at visst vi har konfirmasjonen min ilag med dem så kommer ikkje dem til å snakke ilag og det vet eg selv. Og da blir ikkje det noe gøy for meg så da tenkte stemora mi at de kunne ha dagen etter med pappa sin familie. Er det normalt? Å feire det to ganger når en har skilte foreldre. Nå mener eg etter kirken. Begge kommer i kirken da:) får eg håpe

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer