Hopp til hovedinnholdet

Vil starte på fotball, men moren min er ikke så interessert

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er 13 år og hat veldig lyst til å starte på fotball! Men mamma virker ikke så interissert hun sier bare ikke mas sånn nå er jeg lei at hun sier det jeg vil bare at hun sier ja og melder meg på men jeg er redd for å spørre igjen, siden hun sier sikkert bare ikke mas sa jeg eller noe! Hva kan jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Du må sette deg ned og snakke ordentlig med moren din om dette. Spør henne hvorfor hun ikke ønsker at du skal begynne å spille fotball. Fortell henne hvorfor du har så lyst til det. Hvis du holder på med masse andre fritidsaktiviteter i tillegg kan jeg skjønne moren din. Hun tenker nok i så fall at du ikke trenger å gjøre alt på en gang, samtidig som det er en stor kostnad for dem å skulle ha deg på masse ulike fritidsaktiviteter. Hvis det er tilfelle bør du, før du snakker med henne, tenke over om det kanskje er noe annet du kan slutte med. Uansett er du nødt til å snakke med moren din og finne ut av det, og deretter finne en løsning sammen. 


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Konfliktløsning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om konfliktløsning