Foreldrene mine krangler. Jeg vil at de skal skilles. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Foreldrene mine krangler. Jeg vil at de skal skilles.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vil at foreldrene mine skal skilles. Mamma og pappa har vært irriterte og sure på hverandre i rundt 3 år. De krangler ikke så ofte høylytt og sånn, men de er irriterte på hverandre og diskuterer om småting hele tiden. Har blant annet ikke hatt besøk av vennene mine disse 3 årene, pga et rotete hus. De klarer ikke å samarbeide til å rydde i huset, så det ser helt bomba ut. Som oftest er de sur og irriterte på hverandre hele dagen helt frem til kvelden.., da sitter de å ser på tv sammen. Alt dette ødelegger meg psykiskt..., det ødelegger matlysten min (har en bmi på 15 og sliter med undervekt), skolemorivasjonen min og det sosiale. Har mest lyst å ligge i senga hele dagen fordi jeg har ikke energi til noe lengre. Mamma og pappa vet at jeg ødelegges av måten ting er på, men det virker ikke som de bryr seg. Har bedt dem om å prøve å samarbeide og finne en løsning på dette, men det skjer ingenting. Har sagt til de snart et år at jeg vil at dem skal skilles...

account_circle
AKTUELT NÅ

Barnekonvensjonen

Du har rett til å si hva du vil. Du har rett til å uttrykke deg om det du er opptatt av, det du har på hjertet, det du tenker og føler og mener. Det står i alle barn og unges grunnlov.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer