Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Blir truet med bank av eksen til kjæresten min. Hun har en diagnose der hun fort blir hissig. Kan jeg ikke anmelde henne da?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei..

jeg noen spørsmål.

Jeg har nå blitt truet lenge med å bli banket av eksen til kjæresten min.. Hun sender meldinger om at hun skal banke meg så hardt at mine egne foreldre ikke en gang kommer til å kjenne meg igjen på sykhuset når ho er ferdig med meg.
Hun har en diagnose som sier at hun fort blir hissig osv..
så ho sier at hvis jeg anmelder henne for trusler, vil det ikke skje noe. Men er dette sant? At folk som er psykis syke ikke kan få straff, selv om de truer andre personer.
Jeg har blitt veldig redd for å gå ut alene i min egen by, selv om hun ikke bor her. Men jeg tør heller ikke å dra til byen hvor kjæresten min bor. Så dette har gått veldig på psyken min.

Håper på et svart FORT!
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer