Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har nettopp blitt tatt for stjeling, hva kommer til å skje?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 som nettopp har vært med på stjeling. Vi ble tatt på vei ut av butikken og foreldre ble kontaktet og måtte skrive under på noe papirer, og jeg er utestengt fra senteret i noen måneder. Siden jeg akkurat har fylt 15 år så får jeg det på rullebladet, og jeg lurer veldig på hva det betyr. Har det noe påvirkning på virderegående jeg får begynne på? Eller om hvilke jobb jeg får? Jeg har aldri gjort noe lignende så jeg vet ingenting om det, og jeg kommer aldri til å gjøre det igjen, men jeg er veldig redd for hva som kommer til å skje. Og kommer de til å fjerne det fra rullebladet?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer