Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ganske sikker på at jeg sliter med derealisasjon.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ganske sikker på at jeg sliter med derealisasjon. Har hatt denne følelsen siden jeg begynte på videregående (2 år siden) og startet på ppiller. Denne følelsen har vært verre i perioder, spesielt i èn tid da jeg fikk påvist kyssesyken. Nå i det siste er jeg kommet inn i en ny slik periode. Ikke nok med at det er veldig ubehagelig, så lurer jeg på om jeg kan være syk siden det mest sannsynlig var en utløsende årsak forrige gang. I disse periodene er jeg veldig slapp og sover mye, men føler meg aldri utvilt. I tilleg føler jeg meg «sliten» i hodet. Lurer på om jeg burde ta noen blodprøver hos legen for sjekke om alt er bra, eller om å bytte ppiller eller bytte til annen prevensjon ville hjulpet. Vil være litt forberedt før jeg evt drar til legen eller søker mer hjelp. Takk for svar!

SVAR

Besvart 21.07.2020 12:53:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle