Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor svetter jeg mye?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter en del med svette osv. Kan ikke gå med vanlige gensere, t-skjorter eller intilsittende klær. Til vanlig så svetter jeg bare en del uten at det lukter noe spesielt eller sterkt. Men nå idag og for to uker siden ca så svettet jeg ekstremt under armene, og det luktet sterkt men litt annerledes enn vanlig svettelukt. Det begynte helt i starten av skoledagen, men jeg dusjet kvelden før og tok på den deodoranten jeg pleier. Gjorde akkurat som jeg pleier. Skjønner ikke helt hva som skjer. Dette har skjedd en gang før, da dusjet jeg til og med om morningen før skolen. Jeg har ikke spist noe nytt eller gjort noe annerledes. Jeg shavet meg under armene i går kveld, da tror jeg at jeg kuttet meg eller kom borti noe som gjor ganske vondt. Det svidde litt akkurat når jeg kom borti det stedet med deodoranten idag tidlig. Men det pleier så skje, så vet ikke helt hva som skjedde.

SVAR

Besvart 16.11.2020 14:15:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Svette

I puberteten begynner du å svette. Hos noen lukter det mer enn hos andre. Det er helt naturlig. Her er noen tips til hvordan du kan dempe svettelukta.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle