Hopp til hovedinnholdet

Er dette trakassering?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg kjenner en gutt, som jeg synes er veldig ekkel. jeg møter han en gang i uken fordi vi går på samme dramagruppe. på gruppen har vi en vennegjeng og i pausene pleier vi å gå under en bro og henge sammen. etter hvert som ukene gikk begynte han å sende meg flere og flere snapper og ble ekstremt interessert i live mitt, og jeg skjønte det var ugler i mosen. så en dag spurte han om vi skulle bli sammen, så sa jeg ja. jeg slo opp fordi jeg ikke følte noe for han en uke senere. etter det ble han eklere og sa ting som "hvor mye for at du skal gi meg en blowjob" eller "ta av deg klerne" eller "kom igjen da, vi tar å gangbanger henne" og begynte å dytte rundt på meg som en joke, og han sa ting som dette ofte. en gang når jeg lå på magen i en sofa kom han bak meg og tok bilde av rumpa mi. jeg har sagt ifra mange ganger at jeg ikke er interessert men han gir faan i hva jeg sier. ifølge han er jeg et objekt og han kan gjøre hva jeg vil med meg. er dette trakassering?

SVAR

Besvart 02.02.2021 16:12:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle