Hopp til hovedinnholdet

Vondt å tisse etter sex. Vond lukt når jeg tisser etter sex med kjæresten.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, så dette har skjedd før men jeg vet ikke hvorfor. Etter å ha sex med kjæresten min så gjør det kjempe vondt å tisse etterpå. Dette har bare skjedd en gang før, men det går gjerne sånn: får ganske lyst til å tisse og når jeg går å tisser så har jeg fortsatt «lyst» til å tisse, og av og til så kommer det noen bloddråper ut også. Og om morgen dagen etter, når jeg tisser så stinker urinen min. Jeg er redd for jeg vet ikke om det er noe galt med mg eller om det er normalt å få dette. Er det urininsfeksjon? Og var dette pgv at jeg og kjæresten min hadde sex dagen det begynte?

SVAR

Besvart 15.05.2020 09:45:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Ulike plager og ubehag etter samleie

Mange spør ung.no om ulike plager de har fått etter samleie. Noe er vanlig og har sin naturlige forklaring. Annet kan være tegn på smitte eller noe som bør følges opp av lege.

 

Les mer
account_circle