Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater mitt eget kjønnsorgan.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 13. Jeg er bare så sykt trist innvendig. Grunnen er at jeg er ikke fornøyd med mitt eget "skjønsorgan" jeg rett og slett HATER det! Jeg har altfor lange skjønslepper (4cm) og de henger langt uttafor de "ytre". Jeg tenker på det HELE tiden. Det er sånn at når jeg ser på TV, og noen skal ha "sex" så tenker jeg bare sånn "har hun også store skjønnslepper". Og jeg blir så lei meg. Og når jeg endelig etter en god stund hadde begynt å bli fornøyd med meg selv, så plutselig hadde vi svømming, og når vi dusjet var det to jenter som dusjet nakne, og jeg kunne ikke se litt av de indre skjønsleppene deres, mens mine henger jo langt ut... og når jeg kom hjem begynner jeg å grine. Jeg HATER meg selv (der nede)!!!! (Jeg er fornøyd med alt ant med meg selv) Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 06.06.2017 11:28:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Er den ene kjønnsleppen din større enn den andre? Henger de indre kjønnsleppene dine utenfor de ytre? Eller synes du de bare ser litt rare ut? Frykt ikke! Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle