Hopp til hovedinnholdet

Har innovervendte brystvorter/nipler. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har er vanskelig spørsmål som jeg ønsker å spørre her før jeg evt går til lege (noe som kommer til å bli utrolig skummelt for meg), men hvertfall så har jeg sånne «inverterte nippler», de går helt innover, ingenting stikker ut med mindre de fryser. Jeg lurer da på om det går an å få dekket en operasjon for sånt? mtp amming i fremtiden? også sliter det på selvtilliten min såklart, kjenner ingen som har det... men har også lest at mtp plastisk operasjon så er sjansen liten for å kunne amme i fremtiden? hva gjør jeg da? hvordan kan jeg få de ut? kan legen gjøre noe?

SVAR

Besvart 02.05.2019 23:39:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Gruer du deg til å gå til legen?

Er du redd for å gå til legen? Lurer du på hva du skal si, eller om legen har taushetsplikt?

 

Les mer
account_circle