Hopp til hovedinnholdet

Mister jeg for mye hår?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har forstått det slik at dere ikke kan stille diagnose osv, men jeg har et spm som jeg tror dere kan svare på. De siste 4-5 ukene har jeg merket at jeg røyter mer (tror i hvertfall at jeg røyter mer nå enn før). Om jeg sklir hendene mine gjennom håret mitt, faller omtrent 4-5 hårstrå av hver gang. Er dette unormalt? Eller kan det være et symptom på noe? Jeg har ganske langt og middels tynt, bølgete hår. Har ikke turt å søke opp dette da jeg vet at det ikke er så smart. Er usikker på om håret mitt har blitt noe tynnere disse ukene eller om det er helt likt. Er også usikker på om jeg faktisk har begynt å miste hår, eller om det bare er at jeg har lagt merke til alle hårstråene jeg mister Ila en dag. Om dere ikke vet/kan svare på spm mitt, så blir jeg veldig glad om dere har noen andre steder jeg kan søke svar, da jeg ikke har peiling på hvem jeg kan spørre utenom her

SVAR

Besvart 09.12.2020 08:24:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mister du hår?

Hårtap er mer vanlig enn man skulle tro, både for menn og kvinner.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle