Eg har lyst på hull i ørene/ear piercing Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Eg har lyst på hull i ørene/ear piercing

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I sirka 2 år har eg hatt lyst på hull i ørene/ear piercing men jeg får ikke lov. Søstera mi fikk lov når hun var 6 år, og her er eg 13 år å får ikke lov! Eg synes dette blir en form for diskriminering. Sist gang eg spurte var to år siden og det brøyt ut i raseri fra pappa og sa «E DU HOMO ELLE? HÆ?» Mamma svarte et rolig nei og synes det passer bedre på jenter. Siden har eg spurt mamma flere ganger men får berre nei som svar. Har også tilbudt meg å betale selv eller ønske meg til jul men neida. Har også sagt ifra at eg skal jo liksom ikke gå rundt med noe diamant jålegreier i ørene, bare en vanlig rund svart piercing i øret. Så eg lurer på om dere har noen tips til å overbevise mamma og muligens pappa om dette er forskjellsbehandling og at eg burde få lov på egen regning. Mamma har selv tre hull i hvert øre.

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer