Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvilken type politiattest må jeg legge ved søknad om jobb som bibliotekssjef?

account_circle

SPØRSMÅL

Etter en fuktig natt på byen havnet jeg klammeri med en dørvakt. Jeg godtok ett forelegg på 6000,- kr for brudd på straffeloven §228 første del. Et år senere skal jeg søke på en stilling som biblioteksjef hvor det kreves politiattest og lurer på om dette vil komme frem i attesten? Hvilken type attest vil bli spurt etter, og hvor mye av forholdet vil en eventuell attest vise?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer